Polne vreče zgodb na gostovanju v Ljubljani

Polne vreče zgodb na gostovanju v Ljubljani

Polne vreče zgodb bodo s polnimi jadri zaplule v prestolnico, kjer bodo od 11. do 13. decembra visele na posebni praznični (prodajni) razstavi v prostorih inštituta IRIU na Resljevi ulici 20.

Na vabilo smo napisali takole:

Tridnevno razstavo bomo odprli v torek ob šestih zvečer s šarenošareno-sladkim druženjem ob »Made in Jurovski Dol«. Kogar ne pritegnejo pisane žehte torbic in vreč, naj pride na domač kruh, gibanico in kozarec žlahtnega lokalnega pridelka. Tudi glasba bo, poskušali si bomo povedati kaj lepega. V sredo in četrtek bomo na prizorišču šivali vreče za knjige, zato vse navdihnjene pospravljalce vabimo, da napravijo prednovoletno inventuro omar. Priporočamo se za vse odpadne kose blaga, štejejo tudi znucani prti in zmatrane posteljnine. V sredo zvečer, nekje od šestih naprej, bo na vrsti odprti oder za vaše zgodbe, s katerim Polne vreče zgodb začenjajo pohod med nove literate. Več o akciji lahko izveste na razstavi, ki bo odprta v torek zvečer ter v sredo in četrtek čez dan, od desetih dopoldne do konca, do večera. Razstava je prodajna in je torej odličen kraj za novoletna darila, jaja! Hvala, ker nas podpirate!

Skratka, pridite, pridite, prinesite s seboj znucano blago, če ga kaj imate, poiščite zgodbe, pripovedujte jih naprej, bodite glasni in zahtevajte korenite spremembe.

Za pokušino nekaj Važnih vreč, ki so nas že zapustile na prejšnjih razstavah …

(Foto: Nataša Kramberger)

 

No comments.

Leave a Reply