Za vse obiskovalce: izobraževalna stena

Za vse obiskovalce: izobraževalna stena

mladi v akciji zdNaše delavnice so v kraju Jurovski Dol takoj vzbudile ogromno zanimanja. Ljudje, ki so ob popoldnevih in večerih hodili na poletne sprehode k potoku Globovnica, so se na poti ustavljali pri našem posestvu in z zanimanjem spremljali naše delo, spraševali, kramljali in komentirali.

Kaj kmalu smo se torej odločili, da za mimoidoče pripravimo posebno “izobraževalno steno”, na katero smo izobesili vse materiale, pripomočke in ilustracije, ki smo jih uporabljali pri delu. Nekaj prostora smo namenili tudi razlagi programa Mladi v akciji in logotipom naših podpornikov. Vsak obiskovalec je lahko pobrskal tudi po naših učbenikih, prevodu 200 uporabnih besed za mednarodne delavnice iz slovenskega v nemški in angleški jezik (to nam je poleg medsebojne prevajalske pomoči služilo pri komunikaciji z inštruktorjem).

Steno sta z veliko pretanjenosti, premisleka in ustvarjalnosti izdelala Nežka in Simon, pomagal sta tudi Damjan in Nika, legendo je dokončala Mojca, sponzorje sta “pribili” Nataša in Metka.

Oglejte si rezultat! Foto: Daniele Croci, Nika Arnuš, Nejc Verzel

No comments.

Leave a Reply