Štirje letni časi v sadovnjaku in med zelišči

Štirje letni časi v sadovnjaku in med zelišči

1

V začetku leta 2015 smo v Društvu Zelena centrala objavili razpisa za brezplačna desetmesečna izobraževalna programa: Umetnost prehrambne samopreskrbe in Visokodebelni travniški sadovnjak. Razpisa so številni medijski partnerji objavili na svojih spletnih straneh (npr. Občina Sv. Jurij v Slov. goricah, CNVOS info), na tiskanih straneh (npr. Večer) ali radijskih valovih (npr. Radio Slovenske gorice, Radio Ptuj). Še posebno učinkovito je bilo sodelovanje z izpostavami Zavoda RS za zaposlovanje v SVZ Sloveniji, saj je naše plakate, izobešene v njihovih prostorih, opazilo veliko posameznikov, ki so se – polni zanosa in svojevrstnih izkušenj – pridružili Celi ŠTALI!

Na informativnih dnevih, ki smo jih izvedli sredi februarja, je Knjižnica Lenart pokala po šivih. Čeprav je bil zunaj še mraz in so bili dnevi kratki kot šibice, smo mi zavihali rokave in šli: na zrak, ven!

P.S. – Če želite izvedeti več o tem, kaj je finančni mehanizem EGP in Norveške, kateri so drugi projekti, ki se povsod po Sloveniji izvajajo istočasno kot Cela ŠTALA, kako lahko sami razvijate svoje pobude in se prijavite na razpis ter še veliko luštnega in koristnega, brž kliknite na tole spletno stran! Če želite izvedeti več o programu NVO – sklad za nevladne in neprofitne organizacije, pa kliknite naravnost semkaj.

No comments.

Leave a Reply